Col·loqui amb Fredrik Gertten

Fredrik Gertten, director de Push estarà a l’estrena als Cinemes Girona de Barcelona

Fredrik Gertten, director de la pel·lícula Push, estarà a l’estrena dels Cinemes Girona, el dijous 3 d’octubre a les 19:30h. Després de la pel·lícula farem un col·loqui sobre diferents aspectes del documental.

Fredrik Gertten és un reputat director i periodista suec conegut pel seu activisme. Els seus treballs més coneguts com Big Boys Gone Bananas!* (2012), estrena mundial a Sundance, Bikes vs Cars (2015), estrena mundial a SXSW i Becoming Zlatan (2016), estrena mundial a IDFA, van arribar al públic de més de 100 països diferents. L’octubre del 2017, va ser nomenat doctor honoris causa per la Facultat de Cultura i Societat de la Universitat de Malmö (Suècia) en reconeixement al seu treball com a documentalista.

No t’ho perdis! Aconsegueix les teves entrades AQUÍ

Push revela els secrets més foscos de l’entramat mundial de l’especulació immobiliària i urbanística, i com les ciutats són cada cop més inaccessibles per viure-hi en un context de crisi creixent que ens afecta a tots. Això no és només gentrificació, es tracta d’un monstre molt més gran.

A través de la Leilani Farha, relatora especial en habitatge de l’ONU, viatgem per diferents països tractant d’entendre qui i per què està sent expulsat de les ciutats, conversant amb personalitats de l’àmbit polític com Ada Colau, la reputada sociòloga Saskia Sassen, l’economista Joseph Stiglitz o el periodista italià autor de Gomorra Roberto Saviano.

Un recorregut turbulent pels lloguers en alça i la tragèdia dels ciutadans – Oliver Wainwright, The Guardian

78 Sales
90288 Espectadors