Atenció: “Push” es tornarà a projectar als Cinemes Girona!

Nova projecció de Push als Cinemes Girona

DocsBarcelona del Mes i els Cinemes Girona organitzen una nova projecció de Push el proper dilluns 14 d’octubre a les 20:00h.

Pots fer-te amb les teves entrades a la taquilla dels Cinemes Girona o properament a la seva web.

La decisió s’ha près degut a l’èxit de l’estrena oficial de la pel·lícula el passat dijous 3 d’octubre, on el director Fredrik Gertten va ser present per presentar el documental i va poder conversar amb el públic assistent. L’èxit entre els assistents va ser majúscul i es va omplir la sala dels Cinemes Girona.

Push revela els secrets més foscos de l’entramat mundial de les companyies de capitals d’inversió en l’especulació immobiliària i urbanística, i com les ciutats s’han convertit en lloc més inaccessibles per viure-hi.

 

76 Sales
90288 Espectadors