Col·loqui amb Ada Parellada i tast de tomàquets ecològics!

La cuinera Ada Parellada protagonitzarà el col·loqui a l’estrena d’Els tomàquets escolten Wagner

Els tomàquets escolten Wagner és la propera estrena DocsBarcelona del Mes que tindrà lloc als Cinemes Girona el dimecres 4 de desembre a les 19:30h. Després de la pel·lícula tindrem un col·loqui amb Ada Parellada, cuinera i restauradora incansable amb més de 25 anys en actiu. Amb ella parlarem sobre temes tan actuals com el menjar ecològic, la subsistència dels petits productors i el reaprofitament del menjar dins del sistema alimentari actual. A més, gaudirem d’un tast del mateix tomàquet ecològic de la pel·lícula, directament des de Grècia!

Ada Parellada i Garrell (Granollers, 26 de febrer de 1967), prové d’una família vinculada al món de la restauració -Fonda Europa, 7 Portes, Senyor Parellada- i col·labora amb diferents mitjans de comunicació en la promoció dels bons hàbits alimentaris. Des del 1993 dirigeix el restaurant barceloní Semproniana.

Ella mateixa defineix el seu ofici com “un esforç diari i continuat, un compendi de sabor i gent, converses i productes, aromes i riures, cassoles i petons furtius, que es barreja amb el batec de la vida”.

El 2016, va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi en reconeixement per la seva trajectòria en el món de la restauració.

No t’ho perdis! Aconsegueix les teves entrades AQUÍ

78 Sales
90288 Espectadors