Vine a l’estrena i emporta’t un llibre o una subscripció d’Altaïr

Altaïr recomana… i sorteja un llibre!

Tan si ets un apassionat de la lectura, com dels documentals, o bé de les dues coses, Altaïr et recomana un bon llibre per maridar amb la pel·lícula Els tomàquets escolten Wagner, la propera estrena del DocsBarcelona del Mes.

El llibre proposat per Altaïr és ¿Quién alimenta el mundo?, escrit per la científica i filòsofa índia Vandana Shiva i editat per Capitan Swing. Una fantàstica lectura que desconstrueix el sistema alimentari mundial, analitza les causes de la crisi alimentària i proposa una nova fórmula de producció sostenible amb el nostre planeta.

Tots els espectadors assistents a l’estrena oficial de la pel·lícula, que tindrà lloc als Cinemes Girona el proper dimecres 4 de desembre a les 19:30h, entrareu en el sorteig d’un exemplar d’aquest llibre.

A més, si omples la butlleta del públic també entraràs en un sorteig per guanyar una subscripció online durant 1 any a la revista Altaïr Magazine. T’ho perdràs?

 

Cada mes tindràs una nova oportunitat d’endur-te el llibre d’Altaïr o una subscripció anual a la revista Altaïr Magazine, gràcies a la nova col·laboració entre DocsBarcelona del Mes i la llibreria Altaïr.

 

QUIÉN ALIMENTA REALMENTE EL MUNDO

Autora: Vandana Shiva

Editorial: Capitan Swing

Any: 2018

Sinopsi: Desacreditando la noción de que nuestra actual crisis alimentaria debe abordarse a través de la agricultura industrial y la modificación genética, la autora y activista Vandana Shiva sostiene que esas fuerzas son, de hecho, las responsables del problema del hambre en primer lugar. ¿Quién alimenta realmente al mundo? es un poderoso manifiesto que alza la voz por la justicia agrícola y la sostenibilidad genuina, basándose en los treinta años de investigación y logros de Shiva en este campo.

En lugar de depender de la modificación genética y el monocultivo a gran escala para resolver la crisis alimentaria mundial, la autora propone que consideremos la agroecología, el conocimiento de la interconexión que crea los alimentos, como una alternativa real y posible frente al paradigma industrial. Shiva establece de manera sucinta y elocuente las redes de personas y procesos que alimentan el mundo, explorando cuestiones de diversidad, las necesidades de pequeños productores, la importancia de guardar semillas, el movimiento hacia la localización y el papel de las mujeres en la producción de alimentos del mundo.

Més informació a:

https://www.altair.es/cat/libro/quien-alimenta-realmente-al-mundo_164953

https://capitanswing.com/libros/quien-alimenta-realmente-al-mundo/

77 Sales
90288 Espectadors