El periodista Manel Alías presentarà la primera estrena de l’any!

Manel Alías, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Moscou, presentarà l’estrena d’Els testimonis de Putin.

Comencem el 2020 amb una estrena que no deixarà indiferent a ningú: Els testimonis de Putin, la pel·lícula que no es pot veure a Rússia.

A través del material d’arxiu personal rodat al llarg de l’any 2000 i d’uns testimonis únics molt propers a la figura de Putin, el director Vitaly Mansky ens descobreix les veritables causes i conseqüències de l’entramat polític que va fer pujar Putin al poder. Testimonis com el de l’antic secretari general de la Unió Soviètica Mikhaïl Gorbatxov, el primer president de Rússia, Borís Ieltsin o el mateix Putin, expliquen la història sobre com l’actual president de Rússia va ascendir al poder i ha mantingut la seva posició durant dues dècades.

Foto: Televisió de Catalunya

Per aquesta primera estrena de l’any, comptarem amb la presència d’un convidat molt especial. Manel Alías, el corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Moscou, presentarà l’estrena de Els testimonis de Putin.

Manel Alías (Berga, 1977), llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del 2001 treballa a Televisió de Catalunya, on ha sigut presentador del noticiari juvenil Info-K, ha dirigit alguns reportatges pel 30 minuts i ha sigut cap d’edició del programa La nit al dia, dirigit per Mònica Terribas.

L’estrena d’Els testimonis de Putin tindrà lloc als Cinemes Girona (c/Girona, 175) el dijous 9 de gener a les 19:30h.

No t’ho perdis! Aconsegueix les teves entrades AQUÍ

78 Sales
90288 Espectadors