Vine a l’estrena i emporta’t un llibre o una subscripció d’Altaïr

Altaïr recomana… i sorteja un llibre!

Tan si ets un apassionat de la lectura, com dels documentals, o bé de les dues coses, Altaïr et recomana un bon llibre per maridar amb les estrenes del Docs del Mes.

Per complementar amb Chris el suís, el proper Docs del Mes de febrer, el llibre proposat per Altaïr és la novel·la titulada Yugoslavia, mi tierra, de Goran Vojnovic. El consagrat escriptor eslovè parla sobre com la guerra va afectar a tots els habitants de l’antiga República de Iugoslàvia, inclús a aquells que van aconseguir escapar-ne, a través d’un personatge que segueix els últims passos del seu pare, un oficial de l’exèrcit mort durant el conflicte.

Tots els espectadors assistents a l’estrena oficial de la pel·lícula, que tindrà lloc als Cinemes Girona el proper dijous 6 de febrer a les 19:30h, entrareu en el sorteig d’un exemplar d’aquest llibre.

A més, si omples la butlleta del públic també entraràs en un sorteig per guanyar una subscripció online durant 1 any a la revista Altaïr Magazine. T’ho perdràs?

 

Cada mes tindràs una nova oportunitat d’endur-te el llibre d’Altaïr o una subscripció anual a la revista Altaïr Magazine, gràcies a la nova col·laboració entre DocsBarcelona del Mes i la llibreria Altaïr.

 

YUGOSLAVIA, MI TIERRA

Autor: Goran Vojnovic

Editorial: Libros del asteroide

Any: 2017

Sinopsi: Al buscar en Google el nombre de su padre, un oficial del Ejército Popular Yugoslavo que supuestamente había muerto durante la guerra de los Balcances, Vladan Borojevic descubre por sorpresa un oscuro secreto familiar que le devuelve al inicio de la guerra: «Mi niñez terminó de golpe una mañana cualquiera del verano de 1991». Diecisiete años más tarde emprende un viaje por Croacia, Bosnia y Serbia en busca de su padre; el contraste entre lo que ve y lo que recuerda le ayudará a entender también hasta qué punto se desintegró el mundo donde él había vivido con su familia.
“Yugoslavia, mi tierra” nos habla del destino de los Balcanes antes y después de la guerra y, sobre todo, de cómo la guerra afectó a todos sus habitantes, incluso a quienes supuestamente consiguieron escapar de ella.
Publicada por primera vez en 2012, esta novela consagró a Vojnovic como uno de los escritores eslovenos más importantes de su generación.

Més informació a: https://www.altair.es/cat/libro/yugoslavia-mi-tierra_160309

78 Sales
90288 Espectadors