Vine a l’estrena i emporta’t un llibre o una subscripció d’Altaïr

Altaïr recomana… i sorteja un llibre!

Tan si t’apassiona la lectura, com dels documentals, o bé de les dues coses, Altaïr et recomana un bon llibre per maridar amb les estrenes del Docs del Mes.

Per complementar amb Cachada, el proper Docs del Mes de març, el llibre proposat per Altaïr és l’exemplar titulat Ver, oír y callar, de Juan José Martínez D’Aubuisson. Aquest antropòleg salvadoreny ofereix un estudi per començar a comprendre el fenòmen de les “pandillas” i el cicle de la violència a Llatinomèrica, una qüestió realment complexa.

Tots els espectadors assistents a l’estrena oficial de la pel·lícula, que tindrà lloc als Cinemes Girona el proper dimarts 3 de març a les 19:30h, entrareu en el sorteig d’un exemplar d’aquest llibre.

A més, si omples la butlleta del públic també entraràs en un sorteig per guanyar una subscripció online durant 1 any a la revista Altaïr Magazine. T’ho perdràs?

 

Cada mes tindràs una nova oportunitat d’endur-te el llibre d’Altaïr o una subscripció anual a la revista Altaïr Magazine, gràcies a la nova col·laboració entre DocsBarcelona del Mes i la llibreria Altaïr.

 

VER, OÍR Y CALLAR. UN AÑO CON LA MARA SALVATRUCHA 13

Autor: Juan José Martínez D’Aubuisson

Editorial: Pepitas de Calabaza

Any: 2015

Sinopsi: Escrito por un académico con urticaria a la comodidad de la academia, este texto nos ofrece un raro privilegio: el de comenzar a comprender el fenómeno de las pandillas en América Latina, una cuestión realmente compleja.
Con un método callejero pero riguroso el autor ha investigado, e investiga, uno de los asuntos más espinosos de la Centroamérica actual. Sin ninguna necesidad de dictar juicios de valor, este diario de campo nos muestra las intimidades -la cotidianidad- de estas bandas de jóvenes -y su «guerra de niños»- tantas veces mitificadas, caricaturizadas, convertidas en espectáculo y, en definitiva, mal entendidas.

Més informació a: https://www.altair.es/cat/libro/ver-oir-y-callar_151027

78 Sales
90288 Espectadors