COVID-19: La programació de primavera del Docs del Mes passa a la tardor

A causa de la situació actual amb el COVID-19 i la incertesa de la seva evolució, el Docs del Mes ha decidit posposar les seves properes estrenes per tal de posar per davant la salut del seu públic, la continuïtat del seu equip, la sostenibilitat del projecte i alhora garantir la qualitat i diversitat de continguts de cara les sales que formen la xarxa. Per aquest motiu les properes estrenes es posposaran fins al mes de setembre 2020.

Tots aquest canvis s’han produït després d’una profunda reflexió, conjuntament amb els nostres principals col·laboradors, a qui agraïm el seu suport. Actualment, estem treballant amb la voluntat de fer arribar la programació al nostre públic i de continuar donant oportunitats als projectes en desenvolupament, també en aquests temps especialment complicats per al sector audiovisual i documental.

En aquest cas, les tres pel·lícules (abril, maig i juny) s’han posposat i ocuparan l’espai dels mesos de setembre, octubre i novembre. Aquesta decisió farà que enguany s’estrenin tres documentals menys a la xarxa de 70 sales de l’Estat (10 a Barcelona), però s’evita la saturació de contingut la propera tardor.

 

La situació també ha afectat al festival DocsBarcelona i canvia el seu format per convertir la 23a edició d’aquest 2020 en una edició online, tant pel que fa les projeccions del festival com les activitats d’indústria.

El DocsBarcelona online tindrà lloc en les mateixes dates originalment previstes, del 20 al 30 de maig 2020. Desitgem poder comptar amb el teu suport i que ens acompanyis en aquest nou viatge virtual, del qual anirem informant puntualment.

 

Atentament,
Equip del DocsBarcelona

78 Sales
90288 Espectadors